färgat hår

Hej, igår var jag och Tove en stund, hon kom till mej vid åtta och vi åkte och handalde hårfärg, ville bara ha det lite ljusare, men var tvungen att ta blont hår på förpakningen för det skulle ändras nått, det är sånt man tvättar ut jag tog, jag är en fegis när det gäller att färga hår :)
iaf, när vi kom hem, satte vi i det där vid nio, var klara vid tjugo över, sen så vänta vi till tjugo i tio sen sköljde vi ur det, hårbottnen blev nästan BLOND ! för hon satte i det där först :)
men jag blev ganska nöjd, taack tove :* <3
är hos mamma och jörgen nu, vi ska äta taco, mums !
hörs senare.

kram <3

<3

Hej bloggen !
Idag ska jag in till min allra bästa vänner :)
möter jessica vid skolan vid halv ett, jag har studiedag. Efter ett tag åker vi och möter jessica s, vid hennes skola sen sätter vi oss och äter på ströget. Känner på mig att dagen blir kanon .
Kommer inte kunna blogga så mycket under helgen, ska till mamma på lördag och vi ska till tranås, sen på söndagen ska jag och charre hålla i min lillasysters kalas.
nej, bussen går om 45 minuter bäst att skynda sig har inte packat än, typiskt mig att avra i sista minut?
haha. men vi hörs

kram ! <3

IKEA

Hej bloggen :)!
igår var jag med min familj på ikea, köpte en lampa och en tv-bänk.
Idag var det skola, hade huvudvärk, mådde lite illa och kände mig lite febrig så jag pkte hem, låg och kolla på tv från det att ja kom hem till ungefär klockan fyra. Sex timmar, då kan jag inte varit riktigt frisk. :p
Sen åt jag lite, och har nu piggnat till, känner mej ganska mycket bättre nu :).
kram <3

RSS 2.0