Stan med Chariklia, Tove & Natalia

Hej bloggen !
är hemma från stan nu, eller kom hem för ett tag sedan. På stan åt vi subway, jag och Natalia sedan gick vi och mötte Chariklia och Tove som hade ätit kebab, jag äter inte det för jag klarar inte av det, tror att de är lamm och så, ahah larvigt kanske att inte kunna äta lamm, men så är det ! ;)
Chariklia köpte en tröja på ginatricot, som även jag ska köpa. Tove köpte en vit fin tröja med mönster på från bikbok, och hårband, tofsar och hårspännen, natti köpte en tröja från ginatricot(hon klippte sig också, fint!) jag köpte inget speciellt, bara ett vitt didem, vita tofsar och vita hårspännen, bara vitt där, haha ! Sen tog vi bussen hem, kul som vanligt med mina sötnossaarrr :).
hörs senare eller nått;)

kram<3

Chariklia

Hej, väntar på att Chariklia ska komma, sen ska vi nog ut tror jag :)
idag var det skola, vi har haft matteprov för ett tag sen och fick reda på resultatet, blev nöjd:)
efter skolan åkte vi skolbussen hem, jag, charre, tove anhthu och amanda. Sen gick jag hem och gjorde mat. Charre kommer nog snart men vi hörs,

kram<3

trött !

Hej bloggen !
sitter här vid datorn och har gjort väldigt länge nu ;) lyssnar på musik också :)
tänkte göra choklad bollar,  mums älskar't , haha.
nej men har verkligen inget och skriva om här,

all love




i miss my baby

Skolkort

Hej, kom hem från skolan för ett tag sen, satt vid msn och ser att några heter belv sämst på skolfotot och så, och fick kuta ner till brevlådan, usch, blev inte nöjd, fast det har jag typ aldrig blivit, haha. Ska till mamma ett tag snart, ska till deras granne och kollla på deras nya hästar, var ett föl där också, kul:)
kramar ! <3

Sukothai, hur stavas det?

Hej, är hos min mamma nu ! vi var och åt på en restaurang som heter Sukothai, det uttalas så, vet inte hur det stavas, haha.Ja, iallafall vi åt lite där, sen så åkte vi hit sitter nogmest och kollar på tv idag, men det var nästan inget bra, kanske en film, vi får se, men nej nu ska jag sluta prata om allt möjligt, haha puss & kram sjärtbanan !
(vet att de inte rimma , men kom på det själv, hahaha :))

Alldeles ny desgin

Nu har det blivit ny design, biilden till höger är lite udda, haha men de får duga :)
jag ska gå och äta något nu, är fortfarande hemma, för jag är rädd att det fortfarande ska smitta, men jag ska gå imorgon. hörs imorgon, eller senare.

kramar !<3

Top model 10

Hej bloggen ! Sitter och kolalr på top model, bra är det, synd att det är så ofta det ska vara bara en gång i veckan tycker jag :)
idag var ja hemma, imorgon också, bara så jag säkert inte ska smitta någon . idag laga jag glasnudlar och korv, men åt inget, gjorde ny korv, den andra jag gjorde först var sån här smak korv, och tyckte inte om den, och glasnudlarna var äckliga så jag gjorde makaroner.  Nu på kvällen åt jag sallad, eller ruccola med majs , lök och solroskärnor också, det var jättegottt:)

nej, snart börjar leagully blonde, eller hur det stavas. uppdaterar nog inget immorgon. kram<3


Är hemma ifrån skolan

Godmorgon! Sitter här hemma, och eftersim ja har svinkoppor, och det smittar just nu visste jag igår att ja skulle vara hemma idag, men endå vaknar jag vid kvart i sex, och kan inte somna om ?! Blev en aning sur, när jag endå har chansen att sova ut, haha. Börjar bli lite hungrig, ska nog gå ner och äta lite frukost snart. Hörs kanske senare.
kramar<3


sjuk

Hej, har bytt bakgrund , men ska inte ha kvar den, har den sålänge för ja kunde inte fortsätta för ja har svinkopppor på händerna så de svider förbaskat mycket, måste sätta mej nån dag, men orkar aldrig. Nu ska jag göra soppa, potatis och purjolök, perfekt när man har svinkppor i halsen, ja, precis i halsen ! usch !inte skönt kan ja lova er ;)
kramm<3

Påfyllning i garderoben !

Hej, var på stan idag, klippte mej, blev inte så stor skillnad . Handlade oxå en tröja, lite längre på hm och en stickad kofta på cubus, vart nöjd med det. ska använda det på fredag när Lisen & Emelie fyller , eller lisen fyller idag grattis sötnos :)!
nu sk ajag nog snart plugga lite, ska oxå se på tv en stúnd innan, hörs imorgon kanske ;)

kram !

tildasofia.blogg.se

läs hennes blogg :)
jag läser hennes blogg varje dag, och hon uppdaterar jätteofta och inte bara om skitsaker utan allt möjligt, den är superbra tycker jag :)
ska ta lite nya bilder till bloggen o det nån dag så håll utkik :)

Nu är det jag här, och ingen annan ;)

Hej, en gång till var det någon som hacka sig in, inget liv, .
Men ny design kommer att komma någon dag, kanske nu, eller någon annan dag. vi fårse :)
tänkte iallafall börja göra en ny header nu :)

RSS 2.0