feliciiandersson.blogg.se

börjar om på nytt, kika in!
 feliciiandersson.blogg.se

so sick of love songs so tired of tears

nu drar ja mig till tv;n och telefon med jonna. har program att kolla på till halv tolv ikväll, men så länge tror jag inte jag orkar vara vaken med världens huvudvärk? vi får se :) hugs

you are the one and only for me

har precis skaffat en ny blogg
ska bara fixa iordning den lite med header och så, sen tar ja nog mitt pick och pack och flyttar dit.
såklart blir det uppdatering här tills ja fått ordning på den andra :)
nu ska jag se hur det blir med mina byråer och förmodligen prata med jonna senare
åker ju in till min babe där i helgen, super kul!
nu ska ja upp till pappsen,
love




you don't understand that you're my everything

I use to never take the blame

jag har faktist funderat på och börja om på nytt, med ny blogg. trött på den här, men de får ja fixa någon annan dag fö rjag har ett prov i matte imorgon, tabeller och diagram och ja kan ingenting! och pappa kommer hem med mina byråer snart så ja ska hinna plugga lite innan!

tisdag 24 februari

hejsan. idag efter skolan åkte jag och mötte tove och charre på stan, vi gick och fika och det var väldigt mys :). ja är galet trött så ja ska se på film eller nått nu, kanske hörs senare. puss

when you cried I'd wipe away all of your tears

Hejsan, ligger under täcker och fryser som en galning, pratar med lite folk på msn och om det blir som vi vill så kommer nog jonna och kanske jessica gånger två, in hit:), huh känner inte för att blogga, nu ska ja sätta på musik och fortsätta dega, puss!

sthlm

tilda är hemma hos sig nu, så tänkte berätta om sthlm ; vi bila dit igår morse, vid halv nio åkte vi och vi var framme vid tolv, då åt vi hemmagjorda hamburgare sen åkte vi till skärholmen. där hitta jag ingenting nästan, bara en sjal från indiska. hade inte tankt att handla någonting heller, för ja ska ju dit om en månad igen, så sparar tills dess istället tänkte jag. sen åkte vi till ikea vid kungens kurva, köpte ingenting. sen åkte vi hemåt, var helt slut allihopa! klockan var då efter 6 tror jag, så vi hade gått i ungefär 4 timmar bland massa folk. då åkte vi hem sen åt vi mat lagom till melodifestivalen som förövrigt sög(!), haha har aldirg gillat det, men vi åt fläskfile, potatis och morot i ugn med sallad, soltorkade tomater och nån sås, sen såg vi nån komedi och sen gick vi tills sängs och ja smsa en rejäl stund sen idag var vi hemam vid halv fyra typ, sen träffa ja linda en sväng, vi gick till tilda och hämta henne sen gick linda hem och tild akom till mig sen kom charre, vi satt framför tv;n sen gick dom:), nu ska ja plugga och duscha, puss på dig

home !

är hemma nu, men tilda är här så vi ska se film eller något sådant.puss!

jag bär ditt hjärta, jag bär det i mitt hjärta


stay with me

Hejj, ja ligger och kollar på film nu. någon från boxern, riktigt obehaglig faktist. skulle vart med tilda och hanna men ja mår inget bra så isf blir det senare :).

just det, grattis till rihanna idag oxå!
 

hur snygg är kvinnan?!

20 februari

godmorgon typ, vakna för nån timme sen. var uppe rätt länge igår, därför jag vaknade så sent idag, jonna ringde mej igår efter tolv när hon var påväg hem från fotbollsnatta så jag prata lite med henne, sen smsa jag lite och såg på 2 ½ men, höh de är riktigt kul ;). nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag träffa tilda & hanna, ikväll ska jag packa lite eftersom imorgon åker jag till sthlm över en natt, mysigt! vi hörs senare, ha en finfin dag :)

god natt :)

det har vart en riktigt kul dag faktist. nu ska jag ta något att äta sen ska jag se på tv, sen sängen. vi hörs imorgon, sov så gott sen. puss

every kiss and every hug

är hemma från cupen nu, det var inte så ´jättekul så vi drog hem rätt snabbt. innan det var vi en sväng på stan, åt en glass på donken. nu ska jag iväg och träffa mina brudar igen, ska hem om nån timme då besöket kommer men aja, vi hörs då :) love!

torsdag 19 februari

godmorgon! vakna typ nyss, ska äta alldeles strax sen ska jag till stan en sväng med hanna,tilda&erica sen ska vi vidare mot en cup i ryd. vi ska åka om en timme ungefär och ja har inte gjort iordning mig än så måste skynda mig!
vi hörs när jag är hemma sötnosar :)

cause I miss you baby

nu ser jag på dirty sexy money och sitter vid msn, väntar på att satc ska börja(!), sen efter det ska jag nog smsa lite, sen sova. imorgon fyller min "låtsas" mammas, pappa år så jag tror att vi skulle äta sol & ris, gash mums säger ja bara :) nu, tv & msn en stund till så hörs vi imorgon, hare fint!

bläh

usch ja gillar inte nya headern, men min dator är seg så ja orkar inte byta. plus jag har inte tid just nu. förresten dagens outfiiit är där och nya fondväggen(a) puss!

fysik-plugg

Sitter på pappas dator nu, ska renskriva ett fysikarbete. äter någon yoggi med mjölkkola i oxå, mums. höh:)
tillbaka till alla planeter och dragningskrafter nu. haha, vi hörs senare. ha en fin kväll :)


we lost the dream we never had

hitta den här på stina lee's blogg, stämmer så förbannat bra, så var tvungen att lägga upp den här kände jag.

"Människor kommer att glömma
bort vad du sagt och saker du gjort,
men de kommer aldrig att glömma
 hur du fick dem att känna sig."

when I loose myself I think of you

sitter här och bara tänker. längtar så himla mycket till kreta, det kommer bli fintfint. bara få komma bort för ett tag. najs! kvar; ungefär 4 månader, jorå ett tag kvar men det går fort hoppas jag ! :) nu ska jag fortsätta lyssna på tokio hotel-love is dead, inte lyssnat på dom förut men den är här faktist bra :) hugs

18 februari

godmorgon! igår tillbringades dagen med tilda, vid halv fem åkte jag hem och åt sen åkte jag och linda(pappas fru) till ikea. jag handlade ett nytt bord, golv lampa, två ramar som jag ska sätta in kort i, funderar på att sätta in kortet jag tog i motala på jonna, jessica, jessica & mig. skulle nog bli fintfint! men det var det jag köpte igår. när vår bil är lagad(den ska in på lagning idag) så ska vi åka till ikea med släpkärra så ska jag köpa en byrå. sen ska jag kolla efter en gardinkappa, matta och kanske någon tavla. idag vet jag inte vad som händer, vill hitta på nått, men aja, sånt märks. nu ska jag ner och äta frulle sen ska jag hoppa in i duschen, ni får ha en fin dag :) hugs

slappdag med tilda

hejjsan ! :)
sitter hos tilda nu, vi ska snart köra gh, heh
mitt rum är klart förresten! det vart rätt bra endå tycker ja (a)
idag ska jag till ikea och handla möbler kanske, annars blire tilda hela dagen hah(:
nu - gh!
hugs

 pöss

kladdkaka & film

vi sitter just nu och kollar på mun mot mun, eller mouth to mouth på engelska. den är riktigt obehaglig och jag och tilda sitter och svär åt dom i filmen, den handlar typ om en knarkare som är tillsammans med en 18 årig tjej som heter Vera, hennes pappa är alkoholist och har slagit henne några gånger, tror jag. sen så typ, en gång så tvingar knarkaren, och hans kompisar Vera att knarka, alltså dom håller fast henne och trycker in drog i hennes armar. ah den är riktigt obehaglig men endå rätt bra. nej, tillbaka till kladdisch kakan & film med tilda !

tilda

Hejj, sitter hemma hos tilda nu, vi sitter här men ska snart sätta på filmen mun mot mun eller john tucker must die. får se, till de ska vi ha lite mums. kladdkaka & cola blir vår natt lixom, det funkar hah. nej nu ska vi nog sätta på någon film, och msn blir nog vår natt med skulle ja tro, underbart. vi hörs senare eller imorgon, puss!

ikano

förlåt för ja inte uppdaterat(a), haha men ja va på ikano en sväng med tilda, hon handlade solpuder och borste till det, sen handlade vi kladdkaka och grädde tills ikväll, då ska vi ha mys med film, höh. nu ska tilda in på sin, sen ska vi nog till henne, puss!

du är överlägsen

Sitter och lyssnar på musik nu. kom hem vid tre ungefär så vi gick en rejäl sväng, det är alltid lika skönt att prata med henne, underbart! sen senare hoppas jag på att få träffa tilda, underbart det med! haha, köpte en cola när vi va ute förut, så ska hämta den nu, eller kanske baka. ah sånt märks. hugs

promenix!

har ätit nu och nu ska jag byta om, sen blir det promenix med bästa linda, underbart! puss

I just want you for my own

Äntligen klar med rummet, har tagit bort en gammal bård, och nu är det bara morgon dagen ja väntar på!
då kommer det hit nån och tapetserar och tar bort min garderob, ja ska sätta in två malm byråer ni vet?, med tre lådor.
nu väntar mat, pommes och hamburgare med sallad, mums (a)
vi hörs senare sötnosar!

godmorgon

blev att gå upp tidigt idag, ska göra iordning i rummet sen behöver jag välja om ja ska ha en eller två byråer!,ah de är faktist svårt. nu blir det frukost sen ska jag börja fixa, efteråt kanske ja skulle träffa tilda, men det är om jag hinner. vi får iallafall hoppas på't ! :)

ppiiiizzzzzzzaaa

sitter hos mammsen nu, och det blev inte ghingis uatn pizza,men det funkar det med, haha.
ska hem sen senare ikväll. kan inte sova här eftersom imorgon ska jag fixa i mitt rum tidigt, har ingen aning när ja åker härifrån, skriver när jag är hemma om det inte blir allt för sent.
p u s s  p å  e r

13 år och pappa (!)



bild: aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

bara jag som tycker det är sjukt ?

lördag , alla hjärtans dag !

och äntligen lov!
fy, vad skönt säger ja bara
just ja, ja skulle berätta om romme. det var sjukt kul, även om det var första gången jag åkte, haha!
vi skulle samlas vid en affär vid resecentrum, priso för er som vet vart det ligger, bussen åkte klockan 6 (?) men vi skulle vara där halv (!) så ja ställde alarmet på tjugo i fem, inte alls pepp på att gå upp så tidigt.
sen åkte vi buss dit i fyra timmar, var där vid tio någon gång och då gick vi och hämta skidutrustningen och gick mot skidskolan, haha jo vi gick i det, tuffingarna!
sen så gick det inget bra för mig om man säger så, ja fick åka med ledaren till och med, sen en gång när ja åkte själv skulle vi åka slalom i led, ner för en rätt liten backe och så skulle det gå sakta, men jag tappa kontrollen och kunde inte bromsa och bara svischa förbi alla, haha det var riktigt kul. sen åt vi (äcklig)mat där.
sen vid kvart över fyra gick bussen hem, och båda bussresan dit och hem var riktigt kul. tilda bredvid sig, vad kan man annars förvänta sig lixom.
kom hem vid kvart i nio någon gång, helt slut. men riktig värd dag.
igår direkt efter skolan gick jag, tilda och hanna till stan, ja och hanna handlade en vit kajal vi ska försöka testa oss på, hah. sen handlade hanna en foundation oxå, sen gick vi till bk där vi satt ett bra tag och nima och juan kom förbi en sväng också. sen gick vi och köpte godis och tog bussen hem, sen åkte alla hem till sig och ja städa mitt rum, är nästan helt klar nu, med att ha packat ner alla kläder eftersom ja ska slänga ut min garderob och sätta in en, eller två byråer, har inte bestämt mig än.
snart kommer mammsen hit och hämtar upp mig och dom har besök av några norskar så vi skulle till varamon och gå en sväng och lite sånt.
ikväll ska vi ut och äta mamma, jag, jörgen och dom från norge.  trevlans!
så nu ska jag börja föna håret och sminka mig, vi hörs antingen senare eller imorgon, kommer nog itne kunna uppdatera idag på dagen iallafall, förlåt för det!
just ja, ha en bra alla hjärtans dag nu babes!
hugs


aldrig nöjd

sitter och lyssnar på aldrig nöjd och packar ner mitt rum, ska ju tapetsera och riva ur garderoben på måndag. tbx till städningen/packningen och popcornen! skriver sen,puss!

can't get you out of my head

Hejj!
jag kom hem från skolan för ett tag sen, men jag har pluggat eftersom jag har tre läxor tills imorgon,
- spanska -ar verb och er- verb
- instuderingfrågor till no(!)
- engelska fraser
alltså är jag rätt upptagen idag, vi hörs när ja är klar oh allt sånt.
hare bäst så länge
kramar

onsdag

och tillbax från romme, det var superkul. haha har mycket att berätta men det kommer imorgon för nu ska ja kolla igenom bloggar sen ska ja sova, är jätte trött! vi hörs imogon, puss

romme!

Hejsan sötnosar. förlåt för ja inte uppdaterat förens nu, men jag har vart i affären och handlat tills imorgon, då ja ska till romme! hoppas det blir riktigt kul och det tror jag med. jag handlade till pasta sallad, sen godis och cola. vi åker hemifrån klockan 5(!) så ja går upp vid halv 5 sen gör iordning mej ochså, sen ska vi hämta tilda sen kör pappa oss till priso där bussen går vid 6. sen är ja ju borta hela dagen , så kommer inte kunna uppdatera förens vid nio, om ja ens orkar då. nu, måste salladen fixas och så. vi hörs imorgon kanske. ha't bäst!

natttiii

nu ska ja se på prison break, sen sängen. på onsdag åker ja hemifrån vid 5 typ, så ja måste somna tidigt imorgon kväll. alltså i kväll med :p godnatt!

at the moment




låtar ja brukar lyssna på, får så mycket tankar av dom. vissa av texterna, helt underbara

ha det fint, puss!

gimme




gah ge mej, finns massa mer. men orkar inte mer nu :)
nu ska ja sätta mig en stund vid msn, eller vila, har inte bestämt mej(a)
puss!


just ja, ska lägga in ett inlägg med musik alldeles strax så håll utkik ! (:

Måndag!

hejjsan :)
kom hem för en stund sen , har pluggat lite och ätit. idag vet jag inte vad som händer, måste plugga lite eftersom på onsdag blir det romme(!) vilket kommer bli riktigt kul hoppas jag :)
sen är det massa roliga saker framåt. den 21 åker jag till sthlm över natten, sen i slutet av mars åker jag dit över dagen med mamma, linda och valentina. vi 4 var ju där förra året med i augusti någon gång, jätte roligt (:
sen i slutet av juuuuuni åker jag till  kreta! fy vad underbart, ja ska bli riktigt brun! sen är det ju sommarlov då, och ja fyller år och hoppas på många turer till motala folket / varamon :)
underbart!
är redan pepp inför sommarn!
är inte ni också det?:)


should I stay or should I go?

Hejsan :) var ju som sagt hos min gammelmormor förut och sen åkte vi hem och stannade till vid maxi, handlade julmust, mummms(!) och frida-tidningen och tuggummi sen åkte vi hem och ja har mest pluggat. Nu-chokladbollar eller datorn. puss!

I cant live, if living is without you

Nu drar jag till min gammelmormor, eller nått sånt och firar henne, vi hörs när ja är hemma. puss!

söndag

Godmorgon! ska börja om att berätta om gårdagen; det började med att tilda kom hit, jag fixade mig, hon hade gjort det innan så hon bara platta håret lite, sen efter ett låångt tag, haha så kom erica, linda och josse hit, vi slog in paketet till hanna och började gå mot henne, så fort vi kom in öppnade hon paketet, hon fick en tröja som är lite vringad(tjocktröja alltså) sen en tröja från hm herr som var rosa grå och vit, jättefina! sen svarta örhängen, vita pärlörhängen och hårnålar. allt var jättefint! sen satt vi en stund och prata på hannas rum sen gick vi till en pizzeria här i närheten och åt pizza. vi satt där till halv sju, sju någon gång. sen hade vi bestämt med viktor och robin att vi skulle träffas så vi mötte dom vi slestad, sen gick vi runt lite sen kom oxå jonte, sen gick vi hem till erica en sväng och hon hämtade kläder eftersom hon skulle sova hos linda, sen gick vi hem till linda. hoss linda var vi till halv elva sen gick jonte, viktor och robin hem och vi tjejer gick till hanna. nästan alla skulle hem vid elva ungefär så vi hann inte vara där sålänge, men vi åt chips och drack cola & fanta och såg på adam och eva, haha de är söta :) hah! sen gick tilda med mej hem för hon skulle hämta sin cykel här, men den var stulen så hon fick låna min cykel eftersom hon skulle cykla hm själv och de är en bit till henne. hela dagen vart underbart kul, även fast slutet med cykeln inte var speciellt roligt. iallafall, tack för dagen babes!

lördag!

Hejsan, springer runt här och fixar mej, tilda ska komma snart sen ska vi slå in paket, sen ska vi till hanna. alltså linda & josse oh dom ska oxå slå in paketet. tilda kommer nog om en stund, måste fortsätta fixa mej. puss!

cause you have a bad day

Hejsan, inget går som de ska nu , allmänt depp sådär. nu ska ja hoppa in i duschen och göra det ja är bäst på, tänka, haha. ssenare blire mina tjejer, hopppas dan blir bättre då, ha en bra dag alla, puss!

you don't even care anymore

Godmorgon! idag ska jag iväg till linda när hon är hemma från träningen, och slå in paketet till hanna, tror jag. sen senare vid 4 skulle hanna jag linda tilda josse och kanske erica(?) va med några. sen ikväll ska vi tjejer fira hanna, hon ska få det vi köpte igår sen ska vi hem till hanna och se på melodifestivalen, bara vi tjejer tror jag. underbart! nu ska jag hoppa in i duschen snart sen ska ja äta nått lättare. vi hörs, hugs

friday, i'm in love

Hej, är hemma från tilda nu. hanna & jag åkte hem tillsammans. innan det hade vi sett lite på tv och vart i konsum och handlat ja tror ni vet vad, haha! men godis iaf hah :) sen innan det hade vi följt linda till slestad sen gick hon hemåt. Vi 4 hade innan kört gh, och lite annat. men shit vad dom tjejerna kan få mig på bra humör, de är galet! och vad jag och tilda garva åt hanna påväg till konsum, riktigt kul, länge sen ja garva så! haha. nu ska ja snart logga ut från msn & datorn och slå på tv;n har inte en aning om vad det är men ja sappar väll runt lite eller hur man säger, hah! ni som har mitt nummer, S M S A! vi andra hörs imorgon sötnosar!

this is my world

hejsan:) var med linda, tilda, hanna och josse på stan förut. erica va med en stund, men hon skulle till sin pappa så hon var bara med i en halvtimme typ. vi köpte presenter till hanna som fyller imorgon. blev lite olika grejer kan skriva imorgon vad vi köpte ifall hon skulle kolla in. sen stanna vi till på bk, ja tog en pommes, sen tog vi bussen hem. vi var hemma hoss hanna lite, men jag gick hem, mår inget vidare, någonstans. ska kanske va med dom sen, om ja orkar. måste ha nått att äta nu. hörs babes!

now or never

hellu :) sitter och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen. var ju med amanda, charre tove och anhthu förut. vi va hemma hos amanda en sväng, allihop sen gick ja och anhthu hem, anhthu hem till sig och jag och charre till henne. vi kolla igenom h&m katalogen, och vi blev riktigt pepp på sommarn! den kan ju bara ta oh komma tycker ja:) sen vid halv nio gick jag hem har ätit lite sallad och ska som sagt alldeles strax hoppa in i duschen sen ska ja se på tv och sen gå och lägga mej & smsa lite trorja väll. vi hörs imorgon, godnatt :)

everything is gonna be fine

Hejsan! Är hemma ifrån skolan för en stund sen. Inga läxor tills imorgon vilket är riktigt skönt.
Ska snart iväg och träffa Amanda, Chariklia, Tove och Anhthu. Vi skulle se på en skräckis och köra mörkerhan efter åt. Hahaha! bara för vi kommer vara svinrädda då(heh, jag) haha. Men vi skulle till konsum innan, bussen går vid halv så ska väll snart börja gå ut, tänkte ta nått och dricka innan, haha.. Men vi hörs senare babes!
p u s s s s s , h a r e  b r a  s å  l ä n g e !


ja vill ha dig nu som ja hade dig förut

oh, ja blir nog lite off här ett tag. känner verkligen ingen ork till att blogga nu, vi hörs. hare bäst, kramm

love lockdown

hejsan:) kom hem från skolan för en en halvtimme sen typ, håller på att plocka iordning i rummet, sen ska ja äta sedan iväg med charre och sola så jag hinner inte skriva! puusss

you ruined everything that we had 'cause tell me, what's left?

godmorgon! sitter i sängen med laptopen i knät och lite halft sover, haha. vaknade vid tio idag typ, ska iväg vid ett till min gammelfarmor eller gammelmormor, vet inte skillnaden, haha. hon har fyllt år, så där bjuds det på smörgåstårta, mums. efter det ska jag hem, sen ska jag kanske va med tilda om hon orkar, eftersom hon har konditions träning idag. gårdagen tillbringades med tilda, det var riktigt kul! vi va ute och gick en hel del! först gick vi från tilda till konsum handlade cola, det tog ungefär tio minuter att gå dit (?), sen gick vi hem till tilda igen, sen till konsum ungefär igen, alltså inte in i konsum, men utanför, sen gick vi hem till mej, sen till konsum och handlade godis, haha! sen hem till tilda, sen satt vi framför datorn och bara tog det lugnt! åt lite smaaskig chokladkaka hos henne, sen vid kvart över tio ungefär drog ja mej hemåt. vi skulle oxå vart med hanna& erica men de blev typ lite sent, för vi skulle ha sett film ohså. sen när jag kom hem satt jag framför datorn till elva ungefär, sen såg jag på någon film på tv;n sen smsa jag några timmar, sen sov ja! nu ska ja hjälpa pappsen med maten, vi hörs, hugs

RSS 2.0